Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy ágyban az ellenséggel - 2.rész

Egy ágyban az ellenséggel - 2.rész
2016
aug.
26

Igaz történet második rész, döbbenetes fordulatokkal.


Az eljegyzés

Egy hónap boldog, felhőtlen együttlét után egy gyűrűvel állt elő, magának is csináltatott. Megbeszéltük, hogy a házasság ráér, ez csak a komoly szándékot és az összetartozást jelzi, azt hogy most úgy gondoljuk, együtt szeretnénk megöregedni.

A barátok, család figyelmeztetése

Ami számodra rajongó, támogató magatartás, a barátok, család számára inkább aggasztó. Túl tökéletes, túl gyors, túl nagy a szerelem. Ha beszélsz neki a félelmeidről, mindenre van magyarázat, ő is pont úgy érzi, mint te, de ez van, nem tud mit csinálni, még soha életében nem érzett ilyet, a láng nem fog ellobbanni, soha nem fog megcsalni, mert ő nem olyan típus. Mindig is rád vágyott, csak te kellesz neki, minden rendben lesz.

A gyanús jelek

Ezek önmagukban bárkinél előfordulnak, de ha több is jellemző, kezdj el gyanakodni! Persze mindenre van magyarázata, te pedig azzal nyugtatod magad, hogy senki sem tökéletes.
Közösségi oldalakon nem fellelhető. Nem ért hozzá, nem is érdekli, nem is jó a munkája miatt, ha tudják, hogy van családja. A munkahelye is zárt katonai objektum, ergo leellenőrizhetetlen.
Alig vannak képei és nem is készít utazásai során. Ha nagy ritkán küld is, azon max a gyerekek látszanak. Soha nincs egyenruhában, de még csak képe sincs ilyenről. Veled persze szívesen fotózkodik, nem menekül a kamera elől, de nem mutatja meg az exeit, korábbi családi képeit.

Valami nem stimmel. Például a helyesírás: Már eleinte is feltűnt, csak elhessegettem, hogy biztos siet, autóból ír, mellényomott. De mikor következetesen mindig elköveti ugyanazokat a hibákat.. nos, két diplomával nem túl összeegyeztethető. Ahogy az is furcsa volt, hogy a közértben mindig az alsókategóriás, legolcsóbb termékeket választotta.

Túl intenzív, „túl szép, hogy igaz legyen”. Amilyen lassan indult az eleje (amikor felmérte, érdemes e veled kezdeni a későbbi lehúzás reményében), olyan gyorsan zajlanak később az események. Egy hét múlva már szinte minden délutánt és éjszakát nálad tölt, a ruháit te mosod, kocsi pótkulcsát nálad tárolja, eljegyzés néhány hónapon belül. Minden szép és jó, mindenben összeilletek.

Túlzásokba esik. Te is voltál szerelmes, de nem biztos, hogy napi 20 sms-t írtál és minden telefonhívásodat szerelmi vallomással kezdted és fejezted be. Már csetelés alatt is voltak furcsaságok, mikor még alig beszéltünk, hogy „tudd, valakinek kicsit azért hiányzol”. Később, ha külön töltöttünk egy éjszakát, azt írta, úgy hiányzom neki, hogy szinte fáj. Gondoltam, huh ez sok, de biztos a 4 év külszolgálat után ennyire szeretetéhes.

Nincsenek családi vagy baráti programok. Csak rengeteg történet kollégákról, barátokról, egyetlen nővéréről, keresztnevekkel. Ha már nagyon szeretnél találkozni valakivel, természetesen megígéri, de sajnos az illető épp elutazott, beteg, vagy szabadságon van, a beígért buli elmarad, mert az egyik pár válik stb. Eleinte azért nem feltűnő, mert mindig tervez közös programokat, bemutatást a családnak, baráti, munkahelyi összejöveteleket, csak éppen ezek soha nem valósulnak meg.

Mindig mindent meg tud oldani, csak halasztódik. Rengeteg terv, ígéret hangzik el, ha bármi problémád van, nagyon segítőkész, tud rá megoldást, ismer valakit. Csak a csudába, ma sem sikerült elintézni munka vagy egyéb akadály miatt (elfelejtette, akit hívott nem volt elérhető, már megvan az ígért tárgy, csak még nem tudta átvenni stb stb.). Néha valóban elintéz valamit és akkor megnyugszol, nem csak ígérget.

Mások hibáztatása. Soha semmiről nem ő tehet, bosszankodik, mert X.Y nem tartotta be az ígéretét, nem hívta vissza, nem volt ott, ahol megbeszélték, aki tartozik neki, nem fizetett időben.
Egyre több a furcsa történet. Gyámügyi eljárás, valaki rongálással vádolta meg, fegyelmi eljárás a munkahelyén, súlyos balesetet szenvedő kolléga, a kocsija elromlott és azért használja a tiédet. Egy átlagembernek egy életre is elég lenne ez a stressz. Késő éjjeli sms-ek, amire természetesen van magyarázat, de amikor azt kéred, mutassa meg, őt nem érdekli, majd reggel elolvassa. Vele mindig történik valami.

Sajnáltatás. Gyerekekkel zsaroló volt feleség, aki annak idején megcsalta, ezért egy szál kistáskával jött el onnan, éjszakai rémálmok a „katonai emlékek” miatt, állandó időhiány, ami miatt semmit sem tud elintézni. Ki van ez találva kérem, egy szerelmes emberben biztosan felkelti a segíteni vágyást.

Átmeneti pénzzavar, kölcsönkérés. A nővére válására oda kellett adnia egy nagyobb összeget az ügyvédnek, mert a nővére rosszul keres, úgysem tudta volna kifizetni, de így nem tud tankolni, mert nem maradt nála. A bankkártyát nem tudta még elintézni, mert nemrég jött haza külföldről csak készpénzzel tud fizetni egyelőre. Elintéz egy tanfolyamot a gyerekednek, mert van ismerőse, de gyorsan be kell fizetni a tetemes előleget. Saját gyerekeinek azonnal be kell vásárolni, mert nincs elég étel a volt feleségnél. „Titkárnője” fizette ki helyette ezt vagy azt, vissza kell neki adnia sürgősen, de ő nem tud kivenni, csak bankidőben személyesen, ahova nem jut el. Csak jövő hét hétfőig kellene. De már intézi a társkártyát és akkor minden rendben lesz.
Viszont a kölcsönkért pénz csak nem érkezik vissza... és ezzel –mint később kiderült- nem vagy egyedül. FOLYTATJUK!!!

A történet első részét itt olvashatjátok.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280