Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy ágyban az ellenséggel - 1. rész

Egy ágyban az ellenséggel - 1. rész
2016
aug.
25

Igaz történet, döbbenetes fordulatokkal.

Nem, ez nem hollywoodi sztori, nem is az egyik tv csatorna igaz történeteket feldolgozó sorozatának a címe. Bár lehetne az, mondjuk a „Kivel házasodtam én össze?!”, hiszen ez a történet sem kevésbé tanulságos.
De visszatérve: ez 2015. október-december, Budapest.

Ő

V. Tamás 41 éves, 190 cm magas, barna hajú és szemű, jóképű, sármos, átlagos testalkatú, kellemes modorú. Magát két jogi diplomásnak, magas rangú katonatisztnek (dandártábornok), illetve NATO katonának, jó anyagi helyzetben lévőnek valló, válás és több éves külszolgálat után ismerkedni, komoly kapcsolatra vágyó, családcentrikus embernek adta elő. Állítása szerint szüleit és húgát autóbalesetben elvesztette.
A kapcsolat kimenetele valóban komoly lett, csak büntetőjogi értelemben.

A kezdetek

Egy hónap nem túl intenzív csevegés a badoo.com oldalon, néha kissé sablonos kérdésekkel. Utólag tudom, hogy ez az információgyűjtés szakasza volt, hogy később könnyebb legyen lenyűgöznie. Az első randit azonnal követte a második és harmadik is, éttermi meghívások, szabadtéri és romantikus programok. Kézfogás csak a harmadik randin, első csók a negyediken, sok-sok beszélgetés, figyelmesség, lovagias viselkedés. Ez igen, ez a férfi tényleg nem csak ágyba akar vinni. A gyerekekkel is jól bánik.

Mire testi kontaktus is kialakult, bevallotta, hogy belém esett. Napról-napra szerelmesebb, ő még ilyet nem érzett soha, a kollégái is észrevették rajta a pozitív változást. Amikor együtt voltunk állandó ölelés, bújás, elsöprő szenvedély, romantika, szerelmi vallomások, bókok. Napközben folyamatosan érzelmes sms-ek, telefonhívások, mindig is ilyen nőre vágyott, ahogyan én is ilyen férfire.

Munka, család, tervek, bizalomépítés

Azt előrebocsátotta, hogy a munkája miatt bármikor vidékre vagy külföldre vezényelhetik, ilyenkor többnyire csak email-ben tud kommunikálni, a visszatérés napja is bizonytalan. De másfél év múlva nyugdíjba mehet, akkor megszűnik ez a számára is nehezen tolerálható életmód.

Rengeteget beszélt az anyagi hátteréről, az ingatlanjairól, a tervezett utazásokról, balatoni nyaraló, illetve egy budapesti ház vásárlásáról, ahova mind beköltözhetünk (később majd az ő gyerekei is). Audival járt, Rolex karórát és Pierre Cardin cuccokat viselt, milliós fizetésről beszélt.

Olykor rohannia kellett a gyermekeihez, akik hol betegek lettek, hol segítségre szorultak, mert állítólag anyuka nem tudta beosztani az igen magas gyerektartást és nem volt elegendő étel a hűtőben, vagy ruha a szekrényben.

Ha tehette, minden nap jött, a gyerekkel tanult, mindig türelmes, kedves, közvetlen volt velük. Néha hozott meleg ételt, vagy főzött, segített a házimunkában. Természetesen én is megtettem érte mindent. Elmondta, ilyen törődést még sosem kapott, a világ legboldogabb embere, rajongott, bókolt, hősszerelmes volt. Hétvégén közös programok a gyerekekkel, minden nap szenvedélyes szeretkezések. Egyikünk sem akart újra házasodni, de annyira tökéletesen passzoltunk, lehet, hogy mégis megtörténik?

Pont olyan férfi, akire mindig is vágytál, akiről azt hitted, nem létezik. Biztosított róla, hogy ő is így érez, de hát mégis van ilyen, hisz itt vagyunk egymásnak!
Kár, hogy ebből semmi nem volt igaz.... de ez még csak a kisebbik baj. FOLYTATJUK!!!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280